Medlemsskaber

Det er vigtigt for os og dig, at vi holder os opdateret på de seneste udviklinger inden for vores fagområder, derfor er Kjærs Entrepriseplus A/S medlem af:

BLUE INSTALL

Om BLUE INSTALL:

Vi vil levere branchens stærkeste rådgivning – til erhverv og private.

Det forpligter at kalde sig rådgivende installatør. Derfor skal vores rådgivende installatører også levere varen hver dag. BLUE INSTALL er kvalificeret rådgivning om installationer, der kan effektivisere og styre virksomheders og private boligers belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.

BLUE INSTALL konceptet omfatter en lang række elinstallatører i hele landet, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Og de har baglandet i orden. Samarbejdet med Solar sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Kontakt en rådgivende installatør, hvis du vil have branchens stærkeste rådgivning.

Besøg BLUE INSTALLs hjemmeside - åbner ny fane

TEKNIQ

EL- OG VVS-MÆRKERNE ER GARANTI FOR KVALITET

Hvis du får installationsarbejde udført af en el- eller vvs-installatør, som er medlem af TEKNIQ, får du garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed. El- og vvs-mærkerne er garanti for kvalitet

I installationsbranchen sætter vi en ære i at levere håndværk af høj kvalitet. Men skulle der i sjældne tilfælde komme grus i kommunikationen mellem kunde og installatør har man mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer.

HVEM ER TEKNIQ

TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Her er vi den fjerdestørste organisation og den næststørste aktør i byggebranchen.

TEKNIQs medlemmer

TEKNIQ repræsenterer cirka 2.800 tekniske installationsvirksomheder inden for el- og vvs-branchen (1.100 vvs-virksomheder og 1.700 elinstallationsvirksomheder). Installationsbranchen beskæftiger 45.000 medarbejdere – heraf er 5.500 lærlinge. Branchens samlede årlige omsætning beløber sig til cirka 50 mia. kr.

Medlemmerne beskæftiger sig med tekniske installationer. Det gælder både traditionelle områder inden for el, vand og varme og andre områder som intelligente bygningsinstallationer (IBI), indeklima og ventilation, telekommunikation, automatisering, sikring og overvågning, sprinkling, tag- og facadearbejde, energieffektivisering samt vedvarende energi.

Besøg TEKNIQs hjemmeside - åbner ny fane

BLUE INSTALL rådgivende installatør

TEKNIQ Autoriseret installatør - Godkendt 2018-2020